A “Saját vállalkozás megkezdése” egyike a Egyenlő esély a fiatalok számára nevezetű projektum keretében szervezett képzéseknek amelyet csütörtökön, december 11-én tartottak meg az óbecsei színház Kreatív központjában.

Óbecse község területéről mintegy 30 fiatalt ösztönöztek az önfoglalkoztatás kezdeményezésére a képzés során, melynek keretében nem csak a jogi és adóztatási szempontjait mutatták be a trénerek, hanem saját vállalkozói tervet is alakítottak a résztvevőkkel. Számamomra ez a képzés azért volt hasznos, mert csak némileg ismertem az fontos tényeket az önfoglalkoztatással kapcsolatban. Ez az előadás után azon kezdtem el gondolkodni, hogy a régi mesterségek iránti vonzódásomat jövedelemforrássá alakítsam. Mostmár tudni fogom hol kel kezdenem – mondta el az óbecsei Csépe Karolina. A képzéseken Zorka Kosovac közgazdász és Dejan Ružičić jogász tartottak előadást.

A “Saját vállalkozás megkezdése” immár harmadik képzése az óbecsei ifjúsági szervezet a szerbiai sport és ifjúsági minisztérium támogatásával megvalósított projektumának, melynek célja a helyi és szenttamási fiatalok foglalkoztatása.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име