Proizvođači cveća, i drugih biljaka, sadnica, izlagači alata i opreme za baštovanstvo, te znatlije, rukotvorci, ovog puta će se puta na Cvetnoj pijaci zadržati tri dana.

 

 

Iz Udruženja građana „Biber” kažu da je sa Turističkom organizacijom opštine Bečej dogovoreno da ove godine manifestacija bude produžena.

Na minuloj Cvetnoj pijaci okupilo se oko 150 izlagača iz svih krajeva zemlje. Iz „Bibera“ i za ovaj put najavljuju niz propratnih aktivnosti i radionica, dok se i o dopuni programa, zbog dužine manifestacije, još razmišlja.

– Manifestacija ove godine traje od 28. do 30. marta, a pored izlagača, kao i ranijih godina prikazaće se i lokalna udruženja i organizacije. Klub „Posejdon“ će imati poseban deo programa, tu je i „Eko Bečej“ sa svojim aktivnosti i mnogi drugi, objasnila je Miomira Mašić Ostojić. Prema njenim rečima prijave za ovu sedmu po redu manifestaciju posvećeno cveću počinju već ove nedelje. Ono što valja dodati je to da „Biber“ saradnji sa lokalnim organizacijama i udruženjem za period od aprila do oktobra ponovo priprema i set izložbi pod nazivom „Ženski kutak“.

Dodatne informacije o propozicijama učešća i o samoj manifestaciji mogu se dobiti na kontakt: 064/997-39-66.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име