Ono što je nekada predstavljalo zabavu paorima i pastirima u dokolici, sada je, zahvaljujući Bečejskom udruženju mladih, postala manifestacija koja se ne propušta.

Mnogi i godišnje odmore planiraju kako ne bi izostali sa Olimpijade starih sportova koja se već sedmu puz održava oko 19. avgusta u Bačkom Gradištu. Ovoga puta je planirano da se Vojvođanska olimpijada starih sportova održi upravo 19. avgusta, kada celo Bačko Gradište obeležava slavu Preobraženje.

Osmišljena je kako bi se u selu bečejske opštine okupljala omladina i imala interesantan rekreativni sadržaj, ali i kako bi se očuvala tradicija na koju žitelji pokrajine mogu biti ponosni. Međutim, „bumovci“ ni ovoga puta nisu strikti po pitanju godina učesnika.

Tradicionalna manifestacija mladih iz bečejske opštine počinje u 15 sati, kada će početi nadmetanja na borilištima na travnatom fudbalskom terenu i oko njega. Ogranizatori pozivaju kako učesnike, tako i publiku da se odazove u što većem broju. Prilika je ovo da se oni stariji podsete nečaga što su u detinjstvu upražnjavali, a mlađi da vide što su od starijih čuli.

Zainterosovani za učešće se mogu prijaviti na sledeće kontakte, Jelena Mitrović 069/199-70-79  i Vukašin Stojanović 061/621-10-42. Od njih se mogu dobiti sve informacije u vezi sa prijavama i propozicijama takmičenja.

 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. Medijski sadržaj nastao je u okviru projekta „Javni interes u fokusu: Informisanjem ka većem ostvarivanju prava građana opštine Bečej“, koji sufinansira opština Bečej

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име