Sednica Skupštine opštine Bečej, 33. po redu u ovom sazivu, zakazana je za četvrtak 9. februar.

Na dnevnom redu je, između ostalog, odluka o novčanoj naknadi za prvorođeno dete, kao i odlula o angažovanju revizora za opštinski budžet u 2022. godini.

Dnevni red i materijal za sednicu pogledajte u nastavku.

Građani mogu da se jave za učešće u Građanskoj stolici. Prijavni formular može se preuzeti OVDE, a popunjena prijava se šalje na imejl adresu [email protected]

1. Donošenje Odluke o prestanku mandata odbornika Skupštine opštine Bečej. Dokument preuzmite OVDE.

2. Donošenje Odluke o jednokratnoj novčanoj naknadi za prvorođeno dete. Dokument preuzmite OVDE.

3. Donošenje Odluke o izmenama i dopunama Odluke o usklađivanju osnivačkog akta Gradskog muzeja Bečej sa pozitivnim propisima. Dokument preuzmite OVDE.

4. Donošenje Odluke o angažovanju revizora za obavljanje eksterne revizije Završnog računa budžeta opštine Bečej za 2022. godinu. Dokument preuzmite OVDE.

5. Donošenje Odluke o izradi detaljne regulacije kružne raskrsnice za poboljšanje ukrsnog mesta državnog puta IIA reda br 102(km 75+264) i državnog puta IIA reda br. 114 (KT 0+000), čvor RS 10206, u KO Bačko Gradište. Dokument preuzmiteOVDE.

6. Donošenje Izveštaja o korišćenju sredstava budžetskog fonda za zaštitu životne sredine opštine Bečej za 2022. godinu. Dokument preuzmite OVDE.

7. Donošenje Rešenja o konstatovanju prestanka dužnosti člana Komisije za rodnu ravnopravnost. Dokument preuzmite OVDE.

8. Donošenje Rešenja o davanju saglasnosti na Plan i program sakupljanja i odvoženja kabastog otpada „Potisje – Bečej“ doo za komunalne usluge za 2023. godinu. Dokument preuzmite OVDE.

9. Donošenje Rešenja o davanju saglasnosti na Program Rada sa finansijskim planom ustanove za sportsku i kulturnu aktivnost omladine Bečej „Đorđe Predin Badža“ za 2023. godinu. Dokument preuzmite OVDE.

10. Donošenje Rešenja o otuđenju građevinskog zemljišta 7993/14 KO Bečej i broj 3007 KO Bečej. Dokument preuzmiteOVDE.

11. Donošenje Rešenja o pokretanju postupka otuđenja građevinskog zemljišta u javnoj svojini opštine Bečej (parc.br. 14723/3 КO Bačko Gradište). Dokument preuzmite OVDE.

12. Donošenje Zaključka o davanju pozitivnog mišljenja za vršenje više funkcija (za Marijanu Lovrić). Dokument preuzmite 12 ZAKLJUCAK MARIJANA LOVRIC.

13. Donošenje Zaključka o davanju pozitivnog mišljenja za vršenje više funkcija (za dr Viktora Molnara). Dokument preuzmite OVDE.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име