Folk pevačica Seka Aleksić prvi put je sinoć (20. jun) nastupala u Bečeju i to na „Pivarac plaži”, na samoj obali Tise. Oko hiljadu i dvesta fanova, od kojih je prema procenama organizatora gotovo polovina iz drugih gradova i mesta, došlo je da uživa u brojnim hitovima popularne pevačice, koju je pratio njen „Aspirin bend”. [widgetkit id=123]

Tokom dvoipočasovnog nastupa ređali su se hitovi poput „Mamurna“,„Iskoristi moje mane“,„Brodolom“ i mnogi drugi. Uoči nastupa Aleksićeve atmosferu je zagrejavao bečejski di-džej Furiouz. Seka je nastupila u elegantnoj haljini, a, iako je noć ranije imala buran nastup u Beogradu, nije pokazivala znake umora. Galeriju slika možete pogledati na sledećem linku.

Nakon seta njenih pesama Seka je nastavila i sa rokenrol hitovima.

 

Još poznatih imena na „Pivarac plaži”

Nastup Seke Aleksić, kojim je ujedno promovisan „Pivarac” u novom ruhu, samo je jedan u nizu planiranih koncerata ove sezone u popularnom objektu na tiskoj obali u Bečeju. Menadžment „Pivarac plaže” prirediće ovog leta niz nastupa popularnih izvođača, a njihova imena za sada ne otkrivaju.

– Planiramo još dva gostovanja ovakvog kalibra ovog leta. Nastup Seke Aleksić je tako prvi, organizovan za početak sezone, za sredinu pripremamo još jedan, kao i za završetak, rekao je Đura Bratić, vlasnik „Pivarac plaže”.

Od ustaljene koncepcije što se programa tiče, kaže Bratić, neće se odstupati.

– Naš program ostaje isti kao i ranijih godina. Utorak, kao i četvrtak, rezervisani su za tamburaše, sredom će biti rok svirki, petak je predviđen za bendove, subota di-džejevi i nedelja rok svirke. Planiramo jednom sedmično da priredimo i dnevne žurke, jer imamo i ambijent za to, a večeras vas pozivamo na gostovanje DJ Contea i DJ Groovera sa novosadskog radija AS, kazao je Bratić.

Osamdesetak ležaljki uz reku i kapacitet za noćni program od oko 1.200 ljudi jeste nešto, kako je istakao, čime se, osim Bečejaca, mogu privući i posetioci iz drugih gradova.  

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име