Stevan Mojsilović u beloj trenerci Jagodine prilikom nedavnog boravka u Bečeju | Foto: Vlastimir Jankov
Stevan Mojsilović u beloj trenerci Jagodine prilikom nedavnog boravka u Bečeju | Foto: Vlastimir Jankov

Fudbalski savez opština Bečej i Srbobran organizuje u ponedeljak, 9. maja, otvoreni seminar za fudbalske trenere. Znači, mogućnost prisustva seminaru nije ograničena samo na trenere klubove iz pomenute dve opštine, već i drugih sredina bližeg okruženja. Odmah valja dodati da je seminar besplatan, što je dodatna pogodnost za prisustvovanje.

– Tema seminara je: Rad s mladim fudbalerima, a predavač je iskusni trener s profi licencom Stevan Mojsilović, koji iza sebe ima rad u našim prvoligaškim klubovima Crvena zvezda, Rad, Spartak, Jagodina, ali je svoje trenersko umeće potvrdio i u nekoliko inostranih klubova. Seminar je besplatan i trajaće oko tri sata s video prilozima na bimu. Učesnici seminara dobiće sertifikat o prisustvu na ovakvoj vrsti edukacije, saznali smo od predsdenika Fudbalskog saveza opština Bečej i Srbobran Dejana Stanojeva.

Seminar će se održati u hotelu „Imperial Luks“ (bivši hotel „Bela lađa“) s početkom u 18 sati i prijava za učešće obaviće se samim dolaskom na seminar.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име