Objekti godinama nisu korišćeni
Objekti godinama nisu korišćeni

Tisza Automotive doo iz Sente kupila je nedavno objekat KTC-a u Bečeju u kom će, prema najavama, u budućem proizvodnom pogonu zaposliti 500 radnika.

Firma iz Sente, registrovana je 2014. godine i proizvodi električnu i elektronsku opremu za motorna vozila.

Prema rečima Dragana Kovačeva, člana Opštinskog veća opštine Bečej zaduženog za privredu i preduzetništvo, na prošlonedeljnom sastanku su predstavnici senćanske firme najavili lokalnoj samoupravi da planiraju da u budućem proizvodnom pogonu u Botri zaposle 500 radnika. U međuvremenu, Tisza Automotive je u potrazi za manjim kancelarijskim prostorom kako bi administracija mogla što pre da počne sa pripremama oko otvaranja proizvodnog pogona u objektu u kome je bio supermarket, kao i sa zapošljavanjem radnika.

-Taj objekat zahteva ulaganja, treba dovesti i postaviti mašine, uraditi još dosta toga, ali su rekli da bi hala trebalo ubrzo da bude opremljena za proizvodnju, kazao je Dragan Kovačev.

U kompleksu, pored benzinske pumpe, radio i restoran
U kompleksu, pored benzinske pumpe, radio i restoran

Prema jučerašnjem oglasu iz Nacionalne službe za zapošljavanje, za četvrtak 8. juna u Bečeju od 9 sati u velikoj sali opštine predviđen je intervju sa predstavnicima firme Tisa automotiv, dok je traženi broj radnika 100. Zainteresovani se mogu dalje informisati o uslovima konkursa na broj telefona 066/8200-452 ili putem imejl adrese posao@robotica.rs.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име