Spektakl pod otvorenim nebom, muzički festival “Soundlovers”, održava se ove godine šesti put za redom u akustičnom prostoru letnje kino bašte u Zrenjaninu 25. i 26. jula. „Soundlovers“ je festival elektronske muzike, jedini ove vrste u Banatu. Tradicionalno će i ove godine klaberi iz Zrenjanina, ali i čitave zemlje uživati u izvedbama svetskih zvezda.

Soundlovers kroz dva festivalska dana u Zrenjanin privuče blizu 8000 mladih posetilaca iz svih krajeva Srbije.

Festival je prvi put održan 2009. godine a u 2010-oj je nakon ponovljenog uspeha i sjajne posete potvrdio koliko je važan za grad Zrenjanin u turističkom smislu, te i nastavio sa praksom dovođenja samo kvalitetnih DJ imena sve do danas.

U ZRENJANIN STIŽE NAJPOZNATIJA DJ DAMA NA SVETU

Prema najavama organizatora, u petak 25. jula festival će otvoriti najpoznatija DJ dama, Niki Belluci, dok je za subotu najavljen nastup svetskog hitmejkera poznatog pod pseudonimom Stereo Palma.

Uz nekoliko eminentnih DJ imena, veliki broj performera i specijalnih efekata, ovaj festival će i ove godine po najavama organizatora nadmašiti sva očekivanja.

Uvažen od strane mladih, postao je tradicionalan, a njegova osnovna zamisao je da se Zrenjanin u narednom periodu pozicionira na umetničkoj, tj. muzičkoj, mapi Srbije. Cilj organizatora je da se kroz ovakve i slične manifestacije razvije i obogati turistička ponuda i imidž grada Zrenjanina. Na prethodnim festivalima nastupala su najpoznatija svetska DJ imena poput Kurd Maverick­a, Funkerman­a, Sandy River­e, Junior Jack­a i mnogih drugih.

Festivalske majice, povoljan smeštaj u Zrenjaninu, redizajniran web sajt, kao i sve ono što su ljubitelji elektronskog zvuka prethodnih godina doživeli na festivalskim večerima, već izazivaju ogromnu euforiju među potencijalnim posetiocima.Nakon rasprodatih “Early bird” dvodnevnih ulaznica, karte su dostupne u novom promo kontingentu po promo ceni od 590 din za dvodnevnu ulaznicu.

Kupovina karata vršiće se kroz ticket servisa Gistix­a.Sve o festivalu zaznajte na zvaničnom sajtu http://Soundlove.rs

 

MASKOTA FESTIVALA I SELFIEMANIA

Organizatori dodaju i da se ove godine može očekivati i mnogo novina, od maskote festivala u hipsterskom fazonu koja će se zvati “DJ Soundlover” , a kojoj je glavni cilj šarmiranje publike na festivalskim promocijama u većim gradovima u Srbiji.

Gosti će imati priliku da se fotografišu u specijalnoj foto kabini “Selfie booth” i da osvoje festivalske ulaznice i vredne nagrade.

NAJBRŽIM ČITAOCIMA PORTALA „MOJBEČEJ“ ULAZNICE ZA FESTIVAL

Tri najbrža čitaoca koja se jave mailom na redakcija@mojbecej.rs osvojiće po dve ulaznice za šesti Soundlovers festival.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име