Ovako je bilo lane oko olimpijskog bazena u Bečeju | Foto: Vlastimir Jankov
Ovako je bilo lane oko olimpijskog bazena u Bečeju | Foto: Vlastimir Jankov

Kompleks otvorenih bazena u Bečeju širom otvara kapije u četvrtak, 9. juna, kada će ulaz biti besplatan.

Što se ulaznica u nastupajućoj sezoni kupanja tiče, one će ostati na nivou lanjskih. A to znači, 150 dinara za dnevni boravak. Grupna ulaznica za četiri osobe plaćaće se 450 dinara. Karta za 10 ulazaka je 1.200 dinara, a za 18 ulazaka 1.500 dinara. Najzad, ko kupi sezonsku kartu sa 35 ulazaka, mora da izdvoji 3.000 dinara. Nije na odmet istaći da deca predškolskog uzrasta ne plaćaju ulazak na bazen.

Više od mesec dana intezivno smo radili na uređenju prostora kompleksa otvorenih bazena i odgovorno tvrdim da je sve spremno za novu sezonu kupanja. Samo da nas vreme posluži i posetioci će imati mogućnost da uživaju, a mi da poslujemo s profitom. Očekujem da sve ovo doprinese razvoju sportskog turizma, jer nam dolazi zavidan broj domaćih i stranih ekipa na pripreme u našim objektima, optimista je Dejan Stanojev, direktor Sportskog centra „Đorđe Predin Badža“ u čijoj nadležnosti je kompleks otvorenih bazena u Bečeju.

Pored uobičajeni „kozmetičkih“ radova, da bi kupači vreme provodili u prijatnom ambijentu, urađeni su svi higijenski-tehnički radovi kako bi korisnici usluga bili zdravstveno bezbedni. Manji bazeni se pune geotermalnom vodom s temperaturom nešto više od 30 stepeni Celzijusovih, a voda u olimpijskom bazenu, ako je potrebno, dogreva se do temperature od 27 stepeni Celzijusovih. Tokom dana više puta se proverava ispravnost vode. Pored mogućnosti osveženja u prijatnoj i čistoj vodi, posetioci imaju na raspolaganju i nekoliko terena za rekreativno bavljenje sportom, koji su inovirani novim peskom, kao i ugostiteljske usluge dva restorana.

Radno vreme za kupače je od 9 do 19 sati, a kada se stvore uslovi za noćno kupanje, bazen će raditi od 22 do 2 sata iza ponoći.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име