Moja karijera nije ugrožena, ističe naš rekorder na 50 i 100 m prsno Čaba Silađi. 

– Nastavljam rad, kao i Lazar Lekić, Igor Terzić sa Sebastijanom Higlom, jedino ću se iz Kragujevca preseliti u Pančevo, kazao je on.

 

Milorad Čavić nije ostavio plivače na cedilu. Zlatni leptir je iz privatnih razloga morao da stavi katanac na svoju Akademiju u Kragujevcu, ali je svojim asovima obezbedio uslove za rad do septembra. A to znači da će prva zvezda „PK AMČ“, Čaba Silađi, na miru da se priprema za EP od 18. do 24. avgusta u Berlinu.

– Moja karijera nije ugrožena – ističe naš rekorder na 50 i 100 m prsno.

– Nastavljam rad, kao i Lazar Lekić, Igor Terzić… sa Sebastijanom Higlom, jedino ću se iz Kragujevca preseliti u Pančevo. Međutim, mnogo mi je žao Milorada Čavića, kome uloženi trud i novac nisu doneli željeni rezultat. Nekadašnji evorpski prvak u juniorskoj konkurenciji ističe da je Čavić bio veoma korektan prema svojim članovima:

– I pored svih problema koje ima, ostao je uz nas. Obezbedio nam je uslove za rad do kraja sezone, odlučio da opremu, koju je kupio za svoju Akademiju, da „Tamišu“ iz Pančeva, obećao da će ostati u kontaktu sa nama. Silađi ističe da je olimpijski vicešampion iz Pekinga 2008. odigrao veliku ulogu u njegovoj karijeri:

– Miloradu sam veoma zahvalan. Omogućio mi je saradnju sa Higlom i tako pomogao da napravim prekretnicu u svojoj karijeri. Veoma je zaslužan što sam za godinu dana veoma napredovao. Žalosno je što je ovo moralo da se dogodi, rekao je mladi Bečejac.

 

Izvor: Večernje novosti

Foto: RTS

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име