„Trofej Vojvodine 2017” u fleg fudbalu u Bečeju osvojio je klub Sirmijum Legionari iz Sremske Mitrovice. Gostujuće ekipe imaju reči za hvale za organizatora ovog nesvakidašnjeg sportskog događaja u najvećem potiskom mestu, koje će pobedničkoj ekipi ostati u naročito lepom sećanju.

U borbi za medalje učestvovalo je ukupno sedam ekipa. Pored pobednika iz Sremske Mitrovice i Bečeja, tu su takmičari iz Inđije, Kikinde, Kleka, Novog Sada i Novog Kneževca.

Bečejci su zauzeli poslednje mesto, ali ih ni to neće demotivisati, budući da su debitanti.

-Ekipa je pružila odličan otpor tokom sve tri utakmice koje smo odigrali. Nažalost, to nije bilo dovoljno da se ubeleži pobeda. Ipak, svi smo zadovoljni našom igrom, s obzirom na to da naš klub debituje u ovakvoj vrsti igre, rekao nam je Gordan Ličanin iz GTC Vianor Vidre iz Bečeja.

Turnir u organizaciji ovdašnjeg Kluba američkog fudbala GTC Vianor Vidre imao je i humanitarni karakter. Skroman novčani prilog (13.000 dinara) sakupljen od kotizacija i ulaznica, biće usmeren ka rešavanju problema sa instalacijama dvočlane porodice Granić čiji je stan letos oštećen u požaru.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име