Škola programiranja „Logiscool“ u Bečeju prvi put će organizovati ovog leta svoje međunarodno priznate kampove za decu, uzrasta od 7 do 15 godina. U ponudi su ukupno dva kampa, koji će se odvijati od 22. juna do 9. jula na srpskom i mađarskom jeziku, a prijave su u toku.

Obrazovni program „Logiscool-a“ je međunarodno priznat i sprovodi se u saradnji sa partnerima kao što su „Minecraft“, „Roblox“, „Youtube“ i „Star Wars“. Otuda i izbor dva svetska brenda, kao teme za kampove, „Minecraft“ i „Roblox“

U zavisnosti od teme, glavna aktivnost svakog kampa je kreativno stvaranje, tokom kojeg deca razvijaju intelektualne veštine, stiču nova znanja ili sprovode u praksi leksička znanja koja su stekla u školi.

“U kampu će svakog dana provoditi osam sati, biće obezbeđena četiri obroka, pri čemu će četiri sata pohađati edukativni stručni program, a preostala četiri sata su opredeljena za slobodne aktivnosti, “cool“ atmosferu tokom kojih ćemo decu na raznovrstan način razigrati, pokrenuti. Pored vežbi algoritmičkog, logičkog razmišljanja, strpljenja, koncentracije veoma obraćamo pažnju na sport, igru, avanturu, timski duh da i to bude deo kampa i njihove svakodnevnice, da njihov doživljaj bude celokupan. Biće prilike za gaming takmičenje a ni “challenge” igre neće izostajati. Posetićemo naučno interaktivni park u Spomen kući “Than Mor” gde će deca moći da isprobaju naučno interaktivne igračke i sportsku ustanovu “Đorđe Predin Badža” deo otvorenih bazena gde će deca imati prilike da uz profesionalni stručni nadzor isprobaju razne sportske igrice na travi, na pesku, u plitkoj vodi, biće prilike za badminton, za odbojku, kao i za šah na otvorenom sa velikim figurama”- objašnjava Timea Bulatović, koordinator Škole programiranja „Logiscool Bečej“.

Kampovi su namenjeni deci uzrasta od 7 do 15 godina, a zainteresovani se mogu prijaviti da program pohađaju na srpskom ili mađarskom jeziku. Ono što je takođe važno, da će posebna pažnja biti posvećena tome da se rad u kampovima odvija u skladu sa uslovima koji odgovaraju zdravstvenim propisima i protokolom za zaštitu od davirusa.

Međunarodna škola programiranja za decu „Logiscool“ se nalazi na adresi Potiska 209 a više informacija o kampovima na hello.becej@logiscool.com ili 062 87 69 025
link za registraciju:

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име