Putovanja oplemenjuju, daju nam nova iskustva, stavljaju nas na izazove, teraju nas da razmišljamo, planiramo, rešavamo problem, donosimo odluke, da se radujemo jednostavnim stvarima uživamo u trenucima i jednostavno živimo život.

Moje ime je Ivana.

U duši sam strastveni istraživač, mogu slobodno reći pustolov za kreativnim putovanjima. Volim jednostavne  stvari, živim svoju bajku isprepletenu od 1000 želja. Najveća od njih je ljubav prema putovanju. Kažu ljubav je najlepša kada se podeli, rešila sam da je podelim sa Vama, tako je nastala agecija SMILE TRAVEL, osmišljena sa jedinstvenim ciljem da vaše snove pretvori u realnost.

SMILE TRAVEL je subagent. Sigurna sam da se mnogi od Vas pitaju šta to znači?

Dakle, sva putovanja koja vam budem nudila su realizovana od strane turističkih agencija sa kojima sarađujem. Neki su za vas manje poznati, a za neke sam sigurna da poznajete, kao što su Kontiki Travel, 1A Travel, Filip Travel, Big Blue…

Šta je prednost subagenata? – Sve na jednom mestu.
Npr. ne morate da odlazite u Novi Sad – Beograd od agencije do agencije da tražite vaše letovanje, zimovanje, evropsko putovanje i slično. Sve možete kod nas.

Dešava se i da vi znate šta želite, videli ste na sajtu Kontiki travel neko zanimljivo letovanje sa velikim popustom – super, možete kod nas sve rezervisati i uplatiti po istoj ceni kao i kod njih. I ne zaboravite jednu bitnu stvar, subagent ne zarađuje od vas i ne uzima Vam nikakvu proviziju.


Moj posao kao subagenta je da Vas vodim od same ponude aranžmana koja Vam se svidi, preko celokupne organizacije, dokumentacije pa sve do momenta dok ne krenete na željeno putovanje. Tu sam naravno i nakon putovanja, da mi prenesete Vaša iskustva, kao i da podelimo po koju Vama dragu sliku, jer svako Vaše putovanje je putovanje i za mene.

Pored aranžmana za letovanje, zimovanje, obilazak evropskih gradova u agenciji SMILE TRAVEL možete kupiti i avio karte za sve pravce. Rezervisati neki spa vikend kako u Srbiji, tako i šire. Imamo i jednodnevne izlete, trenutno su aktuelni Božićni vašari u Segedinu, Zagrebu i Budimpešti.

Neke od novina koje možete da očekujete u Smile Travelu narednoj 2022. godini, je kupovina turističkih aranžmana na rate. Današnji tempo života lakši je kada se podeli na rate, a moja vizija je da baš svako može da priušti sebi da otputuje makar jednom godišnje. Potrudiću se da Vam obezbedim najbolje uslove za vaše destinacije.

Možda nam trenutna situacija ne dozvoljava da neka putovanja lepo realizujemo i uživamo u njima, ali se nadamo da će to uskoro biti moguće. Potreban nam je optimizam i strpljenje.

Trudiću se da Vam budem drugačija i zanimljiva. Da se ne držimo samo utabanih turističkih staza. Želim da se ne plašite da skrenete u neku sporednu uličicu koja možda krije tajni restoran sa najukusn hranom, prelepim ambijentom za fotografisanje… Želim da se opustite i istražujte. – izjavila je vlasnica agencije Plačkov Ivana

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име