Putovanja oplemenjuju, daju nam nova iskustva, stavljaju nas na izazove, teraju nas da razmišljamo, planiramo, rešavamo problem, donosimo odluke, da se radujemo jednostavnim stvarima uživamo u trenucima i jednostavno živimo život.

U Novoj godini, poželeću vam da uradite nešto ludo i nesvakišanje za sebe. Nešto što ćete pamtiti i prepričavati drugima. Ispunite sebe divnim pogledima koje nam pruža ova planeta. Poželeću vam što više putovanja, druženja i upoznavanja. Srećnu Novu 2022. godinu želi Vam SMILE TRAVEL IVANA. 

Neke od novina koje možete da očekujete u Smile Travelu narednoj 2022. godini, je kupovina turističkih aranžmana na rate. Današnji tempo života lakši je kada se podeli na rate, a moja vizija je da baš svako može da priušti sebi da otputuje makar jednom godišnje. Potrudiću se da Vam obezbedim najbolje uslove za vaše destinacije.

Možda nam trenutna situacija ne dozvoljava da neka putovanja lepo realizujemo i uživamo u njima, ali se nadamo da će to uskoro biti moguće. Potreban nam je optimizam i strpljenje.

Trudiću se da Vam budem drugačija i zanimljiva. Da se ne držimo samo utabanih turističkih staza. Želim da se ne plašite da skrenete u neku sporednu uličicu koja možda krije tajni restoran sa najukusn hranom, prelepim ambijentom za fotografisanje…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име