SO Bečej
SO Bečej

Sednica Skupštine opštine Bečej, 16. po redu, zakazana je za utorak 16. novembar.

 

Dodajmo da građani mogu da se prijave za diskusiju o nekoj od tačaka sa dnevnog reda. Mehanizam koji im to omogućava je Građanska stolica. Prijavni formular može se preuzeti OVDE, a popunjena prijava se šalje na mejl adresu gradjanskastolica@becej.rs.

Dnevni red i pripadajući materijal pogledajte u nastavku.

  1. Donošenje Odluke o utvrđivanju prosečne cene kvadratnog metra nepokretnosti po zonama za utvrđivanje poreza na imovinu za 2022. godinu na teritoriji opštine Bečej. Predlog odluke pogledajte OVDE .
  2. Donošenje Odluke o poveravanju poslova održavanja kompletne opreme na hidrotermalnoj bušotini BčHT-3/09 u Bečeju. Predlog odluke pogledajte OVDE.
  3. Donošenje Odluke o obrazovanju Saveta za rodnu ravnopravnost opštine Bečej. Predlog odluke pogledajte OVDE .
  4. Donošenje Odluke o sprovođenju javnog konkursa za imenovanje direktora Javnog preduzeća za komunalne usluge „Komunalac“ Bečej. Predlog odluke pogledajte OVDE .
  5. Donošenje Godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta opštine Bečej za 2021. godinu. Predlog odluke pogledajte OVDE.
  6. Donošenje Rešenja o davanju saglasnosti na Program rada Gradskog muzeja Bečej za 2021. godinu. Predlog odluke pogledajte OVDE.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име