Naredna, 20. sednica Skupštine opštine Bečej zakazana je za ponedeljak 14. april. Odbornici lokalnog parlamenta glasaće, između ostalog, predlozima koji se tiču kadrovskih promena u Javnom preduzeću „Vodokanal“ i Ustanovi za sportsku i kulturnu aktivnost omladine Bečej „Đorđe Predin – Badža”.

Pred bečejskom skupštinom naći će se rešenje o imenovanju Zorana Grbića za vršioca dužnosti direktora u Javnom preduzeću „Vodokanal“. Grbić će na čelo „Vodokanala“, ukoliko većina podrži ovaj predlog, doći umesto Aleksandra Marića, koji je na tu funkciju dao ostavku 2. aprila. Kandidat za direktora bečejskog sportskog centra, gde je na čelu donedavno bio Grbić, jeste Dejan Stanojev.

Na dnevnom redu 20. po redu zasedanja lokalnog parlamenta je i donošenje odluka o usklađivanju osnivačkog akta Narodne biblioteke, Gradskog muzeja, Gradskog pozorišta, Ustanove za sportsku i kulturnu aktivnost omladine Bečej Đorđe Predin-Badža, Turističke organizacije opštine Bečej i donošenje Odluke o pokretanju postupka za osnivanje udruženja Nacionalne asocijacije lokalnih kancelarija za mlade.

Od naredne sednice skupštine Jožefa Gortvu u odborničkoj grupi Liberalno – demokratske partije zameniće Tatjana Avramov.

Na sledećim linkovima pročitajte skupštinski materijal.

zip20 sednica SO.zip

pdfCV Grbic.pdf

pdfCV Stanojev.pdf

docxdirektor SPORTSKOG Stanojev.docx

docodluka o osnivanju biblioteke.doc

docodluka o osnivanju muzeja.doc

docodluka o osnivanju pozori.doc

docodluka o osnivanju sportskog.doc

docodluka o osnivanju turisticke.doc

pdfodluka UO.pdf

docxostavka direktora SPORTSKOG.docx

docxostavka predsednik UO SPORTSKI.docx

docxostavka vd direktora JP VODOKANAL.docx

docresenje o potvrdjivanju mandata AVRAMOV.doc

docresenje o prestanku mandata GORTVA.doc

docSaziv 20 sednice.doc

docxSO Sever Durkic MILJAN BOJOVIC.docx

docxUO Sportski.docx

docxvd VODOKANAL GRBIC.docx

docimenovanje dane mandic.doc

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име