Udruženje „Drug sa druma“ i njihov „Konvoj sa srcem“ stiže u subotu 24. decembra u 17.30 sati na trg u Bečeju gde će Šofer Mraz deci deliti slatkiše. Decu u Bačkom Gradištu posetiće u Partizanskoj i Svetozara Miletića oko 14 sati.

„Konvoj sa srcem“ na put od 3.000 kilometara kreće u subotu iz Vrbasa, a već prvog dana obići će Bačko Gradište, Novi Bečej i Bečej. U Bečeju će Šofer Mraz biti na čelu povorke. Već narednog dana nastavlja se obilazak Vojvodine. Po rasporedu su Temerin, Zmajevo, Bačka Palanka, Odžaci, Crvenka, Bajmok, Subotica.

Predsednik udruženja vozača kamiona „Drug sa druma“ je Bečejac Petar Vidović Peca.

Iz udruženja pozivaju roditelje da dovedu dečake i devojčice da se upoznaju sa Šofer Mrazom, da uživaju u nesvakidašnjem prizoru povodom božićnih i novogodišnjih praznika.

Kako nam je jedan od članova udruženja i organizator događaja u Bečeju i Bačkom Gradištu Živko Knežević rekao – ovo je jedinstvena prilika da se naši sugrađani upoznaju sa životom vozača kamiona, da zavire u kabine i da se druže.

Osim Srbije, ova humanitarna povorka stići će i do regiona.

Cilj udruženja „Drug sa druma“ jeste da pomogne kolegama kamiondžijama i njihovim porodicama.

 

NAPOMENA: Paketići su namenjeni samo za decu članova udruženja „Drug sa druma“. Deca koja budu dočekala Šofera Mraza i ekipu mogu da očekuju simboličan slatkiš, slaniš.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име