Kompanija „Sognare“ bavi se proučavanjem sna sa aspekta primenjene medicine sa ultimativnim ciljem vašeg zdravog spavanja. Ispod naših dušeka ni ono poslovično zrno graška nema nikakvih izgleda da naruši zdrav san bilo koje nežne princeze.

U skladu sa tim, evidentna je potreba da naše personalizovane dušeke prate isto tako jedinstveni kreveti i zato smo za vas birali samo najkvalitetnije proizvode od punog drveta, kako bi i oni bili dugovečni poput vašeg novog dušeka.

Da ovo sve nije samo lepa priča, već prezentacija činjenica, srdačno vas pozivamo da nas posetite u maloprodajnim objektima i uverite se i sami!

Izbor materijala i personalizacija proizvoda

Mi smo tu da vam pomognemo da ponovo uspostavite elementarnu ravnotežu i da vreme koje ste opredelili za spavanje počne da teče čim vaše telo oseti blagotvorni dodir naših vrhunskih dušeka, stvorenih primenom najsavremenijih materijala, tehnologijom koja prati naučne radove i medicinske studije iz ove oblasti.

Regenerativni zdrav san, kao produkt potpune relaksacije tela i duha, uslovljen je kvalitetom i odabirom adekvatnog okruženja u čijim okvirima će se taj veoma važan proces odvijati. Često je loš izbor materijala i njihova kompozicija, glavni uzrok narušenog ekvilibrijuma među elementima esencijalnih za zdravo spavanje.

Posebno se vodilo računa da se primenom nanotehnologije srebrnih jona i aloe vere postigne visok nivo hipoalergenosti sredine, kako bi se prevenirali i mikroskopski potencijalni faktori poremećaja sna.

Ono što dodatno izdvaja naše proizvode je njihova apsolutna personalizacija! Poklanjamo vam mogućnost da vašu percepciju idealnog dušeka i sami realizujete, uz konsultacije sa našim stručnim timom, vodeći se idejom da gotov proizvod nastao na takav način bude potpuno zadovoljenje vaših želja, za decenije koje dolaze.

Dušeci

Odabir dušeka je jedan od najznačajnijih životnih odabira, jer trećinu života upravo provedemo spavajući. Zato nam je važno da ništa ne remeti naš san. U našoj ponudi možete pronaći dušeke od pene, žičane dušeke i naddušeke.

Kreveti

Naši kreveti se u standardnoj verziji izrađuju od parene bukve prve klase u natur varijanti, a u mogućnosti smo da izradimo krevet od jasena, oraha, hrasta, po vašoj želji. Takođe, moguća je izrada u vanstandardnim dimenzijama i bojama. U našoj ponudi mozete naručiti krevete u bajc varijanti trešnja, orah i venge, a za sve ostale boje možete nas dodatno kontaktirati. Dostupni su takođe i kreveti izrađeni od metala, sa mogućnošću plastifikacije metala u željenoj boji.

Tekstil

U našim radnjama takođe možete pronaći jastuke, jorgane, ćebad, prekrivače, prostirke, peškire, sedalice, posteljine, odnosno sve što vam je potrebno da upotpunite vaš san i odmor!

Prodavnica „Sognare“ nalazi se na adresi Zelena 57 u Bečeju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име