Kompanija „Sognare“ bavi se proučavanjem sna sa aspekta primenjene medicine sa ultimativnim ciljem vašeg zdravog spavanja. Ispod naših dušeka ni ono poslovično zrno graška nema nikakvih izgleda da naruši zdrav san bilo koje nežne princeze. Kompanija Sognare je za Vas pripremila tradicionalno jesenje sniženje, o kom više možete saznati u našim maloprodajnim objektima. 

Jastuk za trudnice – za buduće mame i za one koji jednostavno vole da uživaju!
*akcijska cena od 2500 dinara se odnosi samo na jastuk bez navlake, komplet sa navlakom je 2990 dinara

Evidentna je potreba da naše personalizovane jastuke i dušeke prate isto tako jedinstveni kreveti i zato smo za vas birali samo najkvalitetnije proizvode od punog drveta, kako bi i oni bili dugovečni poput vašeg novog dušeka.

Krevet Afrodita i dušek Duo Conforto u dimenziji 160×200 po ceni od 44.890 dinara! Posetite naše maloprodaje ili poručite na 060/64-07-173

Da ovo sve nije samo lepa priča, već prezentacija činjenica, srdačno vas pozivamo da nas posetite u maloprodajnim objektima i uverite se i sami!

Poručite na sledećem linku ili posetite neku od naših radnji u Bečeju, Novom Sadu, Vrbasu ili Odžacima

Temerinski put 57, Novi Sad
Bulevar patrijarha Pavla 14, Novi Sad
Zelena 57, Bečej
Gustava Krkleca 1, Vrbas
Somborska 8, Odžaci

Sognare: Izbor materijala i personalizacija proizvoda

Mi smo tu da vam pomognemo da ponovo uspostavite elementarnu ravnotežu i da vreme koje ste opredelili za spavanje počne da teče čim vaše telo oseti blagotvorni dodir naših vrhunskih dušeka, stvorenih primenom najsavremenijih materijala, tehnologijom koja prati naučne radove i medicinske studije iz ove oblasti.

Regenerativni zdrav san, kao produkt potpune relaksacije tela i duha, uslovljen je kvalitetom i odabirom adekvatnog okruženja u čijim okvirima će se taj veoma važan proces odvijati. Često je loš izbor materijala i njihova kompozicija, glavni uzrok narušenog ekvilibrijuma među elementima esencijalnih za zdravo spavanje.

Posebno se vodilo računa da se primenom nanotehnologije srebrnih jona i aloe vere postigne visok nivo hipoalergenosti sredine, kako bi se prevenirali i mikroskopski potencijalni faktori poremećaja sna.

Ono što dodatno izdvaja naše proizvode je njihova apsolutna personalizacija! Poklanjamo vam mogućnost da vašu percepciju idealnog dušeka i sami realizujete, uz konsultacije sa našim stručnim timom, vodeći se idejom da gotov proizvod nastao na takav način bude potpuno zadovoljenje vaših želja, za decenije koje dolaze.

Dušeci

Odabir dušeka je jedan od najznačajnijih životnih odabira, jer trećinu života upravo provedemo spavajući. Zato nam je važno da ništa ne remeti naš san. U našoj ponudi možete pronaći dušeke od pene, žičane dušeke i naddušeke.

Kreveti

Naši kreveti se u standardnoj verziji izrađuju od parene bukve prve klase u natur varijanti, a u mogućnosti smo da izradimo krevet od jasena, oraha, hrasta, po vašoj želji. Takođe, moguća je izrada u vanstandardnim dimenzijama i bojama. U našoj ponudi mozete naručiti krevete u bajc varijanti trešnja, orah i venge, a za sve ostale boje možete nas dodatno kontaktirati. Dostupni su takođe i kreveti izrađeni od metala, sa mogućnošću plastifikacije metala u željenoj boji.

Tekstil

U našim radnjama takođe možete pronaći jastuke, jorgane, ćebad, prekrivače, prostirke, peškire, sedalice, posteljine, odnosno sve što vam je potrebno da upotpunite vaš san i odmor!

Prodavnica „Sognare“ nalazi se na adresi Zelena 57 u Bečeju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име