Radovi na trgu u Bečeju koji su počeli jesenas i trajali su sve do kraja decembra, trebalo je da se nastave 15. januara, ali se to nije dogodilo zbog izrazito niskih temperatura.

Predsednik opštine Bečej Dragan Tošić rekao je da su nadležni upoznati sa tim da postoje određene zamerke u vezi sa postavljenim behatonom koje bi izvođač radova trebalo da popravi, a o tome su obavešteni i nadzorni organ kao i izvođač.

-To je mali problem koji se može lako rešiti čim se popravi vreme. Mašine nisu mogle dobrim delom da nabijaju behaton jer je podloga ispod njega bila smrznuta, kazao je Tošić. On je dodao da je koordinatorka projekta rekonstrukcije trga u Bečeju Milica Nešić, a on posredno, u stalnoj komunikaciji i sa izvođačem radova i nadzornim organom, te da bi radovi trebalo da se nastave kada temperatura vazduha bude bila viša, a to se učekuje u narednih nedelju dana.

2 KOMENTARA

  1. Kad kondukter kaže „To je mali problem koji se može lako rešiti…e narode Bečejski onda je to tako. Mašine nisu mogle nabijati behaton jer je bila zaleđena podloga. Ha,ha otkud u Januaru mraza. Koga ti Tošiću farbaš, imaš li i malo odgovornosti prema svojim građanima? Žali bože bačeni novac za nečije iživljavanje i glupost. Nikad više stare „Pogače“ sa cvećem, klupama i hladovinom. Birali ste, sad uživajte.

  2. Hoće li biti uradjena staza od behatona i ispred starog „Najlon“-a, pošto nigde to nisam pročitao, a ako neurade i to onda šta smo radili, da li to nije centar? Pored ovoga pitao bih ponovo šta je sa stazama u gornjem parku, obećano još pre 3-4 godine kada je radjeno osvetljenje i ništa, kao i kada će postaviti ukradene svetiljke u istom tom parku. Sem košenja trave da li se još nešto brine o tom parku? Bilo bi dobro da nam G-din Tošić kaže koju reč i o tome kao i o goranskom parku jer i tamo nije uradjeno sve što je obećano. Radi se sve napola, a ovamo govore kako su sredstva za sve obezbedjena. Pa gde su onda ta sredstva???

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име