Zahvaljujući podršci Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, opštini Bečej, ali i iz sredstava ustanove, renoviran je deo hola, toaleti u prizemlju kao i sauna u sportskom centru.

Radovi u holu, uključujući renoviranje toaleta i ugostiteljskog dela, kao i pripadajućeg magacinskog prostora koštali su oko 4,5 miliona dinara, od čega je veći deo finansirao posredstvom konkursa resorni pokrajinski sekretarijat. Tim povodom je zamenik sekretara Laslo Kormanjoš posetio bečejsku ustanovu za sportsku i kulturnu aktivnost.

Završeni su i radovi u sauni, što je budžet sporskog centra koštalo oko 300.000 dinara. Za taj je novac, između ostalog, kupljena nova peć i zamenjene su drvene obloge.

U toku septembra bila dva veće kvara na izmenjivaču toplote bazenske vode i vazdušnog grejnog sistema. Popravke tih kvarova iznosile su oko 1,5 miliona dinara, od čega je opština izdvojila oko milion dinara, a ostatak je finansirao sportski centar.

Za člana Opštinskog veća zaduženog za privredu i životnu sredinu Dragana Kovačeva pomenute investicije u sporstskom centru nastavak se ciklusa ulaganja koji je započet pre nekoliko godina.

U sportskom centru do proleća ne bi trebalo da bude novih radova, a naredna izvesna investicija je kompletna sanacija bazena za bebe  – najmanjeg bazena sa geotermalnom vodom na otvorenom, za šta je takođe Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu posredstvom konkursa izdvojio oko 1,2 milion dinara.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име