Da će se za 13. izdanje Cvetne pijace u Bečeju tražiti štand više, govori podatak je da već prvog dana prijava zainteresovanost za učešće pokazalo 30-ak izlagača iz svih krajeva zemlje.

Martovsko izdanje tradicionalne manifestacije Udruženja građana „Biber“ odloženo je zbog epidemije korona virusa, te će prva ovogodišnja Cvetna pijaca biti održana u junskom terminu, 10. i 11. juna, i to od 8 do 19 sati.

Prema rečima organizatorke Jelene Ostojić, biće mesta za oko 100 izlagača, među kojima će, po pravili, biti najviše onih sa cvetnim programom i keramikom, ali i rukotvoraca različitih profila, kao i neizostavnog prehrambenog asortimana.

– Cvetna pijaca u Bečeju neizostavan je događaj za desetine izlagača iz svih krajeva Srbije, naših prijatelja, koji ne propuštaju nijedno izdanje. Nažalost, propuštena je prolećna manifestacija, ulazimo u drugi termin, junski, ali to neće smanjiti kvalitet ponude. Bečejci znaju da mogu da očekuju širok asortiman kaktusa i sukulenata, tu su i magnolije, kao i druge sadnice. Neizostavna je prateća keramika, koja odlično ide uz cvetni program. Naravno, tu je i naš dugogodišnji izlagač, partner Gvožđara Tisa sa svojim programom alata za uređivanje bašta i zemljišta, kao i slatki program – bombonice, kolači, ali i egzotični sosevi, priča Jelena Ostojić.

Manifestacija će imati i međunarodni karakter jer su se prijavili izlagači iz Makedonije, ali i Ukrajine i to sa proizvodima od vune.

Prijave za učešće je potrebno slati na Fejsbuk stranicu UG „Biber“ do subote 6. juna. Sve dodatne informacije mogu se dobiti na 062/877-88-46, Jelena.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име