Jovana Radojčić, Kristina Kajčić, Stefana Lazić i Danijel Ćurčić čine bečejski tim koji će u nedelju 19. juna predstavljati najveću potisku opštinu na manifestaciji „Srbija u ritmu Evrope“.

Direktan prenos njihovog nastupa iz Ćuprije od 17 sati, na kom učestvuje ukupno 20 timova iz opština i gradova širom zemlje prenosiće se na RTS 2 (drugom kanalu Radio televizije Srbije). Sve ovo bila je prilika da uoči, za ove mlade i talentovane Bečejce, važnog događaja, u koji su uložili mnogo truda i rada, porazgovaramo sa njima i poželimo uspešan nastup.

Najmlađi član ekipe, trinaestogodišnja Stefana Lazić svira tamburu, voli duhovnu i i kako ističe, pravu, muziku. Njoj, kao i ostalima, najviše zadovoljstva predstavljala je upravo numera na turskom koju izvode, dok je najviše vežbe iziskivala koreografija.

Ambasador Turske Mehmet Kemal Bozaj upoznao je mlade Bečejce tokom posete opštine Bečej u maju. Inače, osim što predstavljaju Bečej, tri devojke i momak u programu „Srbija u ritmu Evrope“ predstavljaju i Tursku.

Jovana, Kristina, Stefana i Danijel potrudili su se sami oko marketinga, pripremivši uz pomoć donacije, flajere na kojima piše na koji način Bečejci mogu da podrže talentovane sugrađane. I gostovanje u portalu MojBečej iskoristili su da daju uputstva za podršku.

Bečejski tim možete podržati na sledeći način, putem SMS-a, tekst poruke PESMA 13, na broj 4441.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име