Rukovodstvo Sportsko-rekreativnog centra „Jedinstvo” u 2014. godini radilo je na poboljšanju uslova za boravak svih klubova i grupa građana koje koriste njihove usluge. Poslednjih meseci su sprovedene i mnoge aktivnosti na održavanju samog objekta, kaže direktor SRC „Jedinstvo“, Ranko Janjić.

 

-U avgustu smo imali zamenu stakla na svetlarnicima sa dvorišne strane i sa strane od autobuske stanice. Investitor je bio DDOR. Pošto su nam stakla osigurana, a godinama nismo koristili ta osiguranja, ove godine smo iskoristili tu mogućnost i za sumu od 329.000 dinara promenili smo sve ono što je bilo popucalo. U septembu smo menjali zaštitne mreže iza golova koje nisu menjane punih 28 godina, a investicija je bila vredna 50.000 dinara. Takođe, u septembru smo promenili i ozvučenje koje nekoliko godina nije bilo u funkciji, zahvaljujući gospodinu Ljubi Stančiću koji se maksimalno savetodavno uključio u izbor opreme i za sumu od 168.000 dinara mislim da smo napravili pravi izbor. Koristim priliku da mu se zahvalim na korektnoj saradnji, rekao je Janjić.

Prema njegovim rečima, neće se stati na učinjenom. Za novembar je planirana kupovina novih strunjača, jer su postojeće dotrajale.

– Iskoristićemo mogućnost da iz naših budžetskih sredstava u visini od 106.000 dinara kupimo 20 strunjača i svakako poboljšamo uslove za rad i grupa građana i sportskih klubova, pre svega, koji se bave borilačkim veštinama. Do kraja decembra planiramo da zaštitimo svetlarnike iz pravca dvorišta: Pravićemo montažno demontažnu konstrukciju na koju ćemo staviti žicu, tako da se nadam da će trajno biti rešen problem razbijanja i pucanja tog istog stakla. Svi ovi radovi su finansirani iz našeg budžeta, iz sopstvenih prihoda, a što se tiče radova na svetlarniku, oni će biti finansirani iz opštinskog budžeta, dok će radnici biti angažovani preko javnih radova, naveo je direktor novobečejskog sportskog centra.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име