Spretnost na poligonu
Spretnost na poligonu

U organizacji učeničkog parlamenta Ekonomsko-trgovinske škole Bečej

Zahvaljujući aktivnosti Učeničkog parlamenta Ekonomsko-trgovinske škole, u bečejskom Goranskom parku je održan srednjoškolski Survovor. Učestvovale su četiri ekipe, po dve iz Gimnazije i Ekonomsko-trgovinske škole.

-Namera nam je bila da se uključi i Tehnička škola, ali… Ekipe su brojale po šest članova, a takmičilo se u četiri doscipline. Za tri najuspešnije ekipe obezbedili smo, zahvaljujući sponzorima, prikladne nagrade, a ni poslednjeplasirana nije ostala nenagrađenaala, jer ih je čekao sladoled u frižideru školske kuhinje. Sve je proteklo u najboljem redu, a veliko iskustvo smo stekli što smo organizujući takmičenje ovakvog formata naučili proces od ideje do realizacije, iskren je predsednik Učeničkog parlamenta Ekonomsko-trgovinske škole Uglješa Surdučki.

Pobednička ekipa u nadvlačenju konopca
Pobednička ekipa u nadvlačenju konopca

Realizaciju učeničke ideje pripomogli su profesori Ivana Petrović i Marko Marković, a nije izostala ni podrška diretorke Gordane Kovačev. Srednjoškolci, takmičari i navijači, proveli su izvesno vreme u aktivnoj zabavi i na lep način oplemenili završetak nastavne godine.

Zajednički snimak učesnika srednjoškolskog Survivora u Bečeju
Zajednički snimak učesnika srednjoškolskog Survivora u Bečeju

A što se rezultata tiče, pobedila je ekipa Tihotapkalice (Gimnazija) sa ukupno 9 bodova, drugi su njihovo školski drugari iz ekipe Pčelice sa 8 bodova, treća je bila ekipa Teletabisi (Ekonomsko-trgovinska škola) sa 7 i poslednja ekipa Žabe u prirodi (ETŠ) sa pet bodova.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име