Osim rekonstrukcije javne rasvete na šetalištu kraj Tise, u toku leta radova na tom, kao i na drugim delovima Bečeja, biće nekoliko.

 

Javna nabavka za sanaciju mostića kod Gradskog stadiona, koji je u veoma lošem stanju, jer se bočni zidovi odvajaju i postavljene su barijere kako bi upozorili građane na opasnost, biće raspisana uskoro. U narednih nekoliko dana biće objavljen i tender za krpljenje udarnih rupa, kao i za održavanje puteva u zimskom periodu.

–Što se tiče postupka opremanja industrijske zone i izgradnje glavnog kanalizacionog voda, opština je konkurisala kod Ministarstva privrede i sredstva su odobrena. Prema našim saznanjima u roku od sedam dana treba da bude raspisana javna nabavka od strane Ministarstva, znači prema njihovim propisima i uslovima procenjena vrednost te investicije je preko 17.000.000 dinara, rekao je Goran Matić, direktor Direkcije za izgradnju Bečej.

 

 

Obnova Gradskog stadiona

–Mi smo u intezivnim kontaktima sa Fondom za kapitalna ulaganja Vojvodine, a još pre par godina su odobrena sredstva za adaptaciju i rekonstrukciju Gradskog stadiona. Kontaktirali smo izvođača radova koji je tada izabran i oni su pristali da rade po istim cenama. Radiće se delimično tribine i svlačionice, dok su neki radovi i urađeni tokom ovog proteklog perioda. Rekonstrukciju stadiona Fond finansira sa 2.400.000 dinara i oko 600.000 bi trebalo da bude učešće lokalne samouprave, istakao je direktor Direkcije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име