Pet Shop Give Me Paw poznat je po svojoj raznovrsnoj ponudi, ali i mnogim pogodnostima koje pružaju ne samo kupcima, već i njihovim četvoronožnim, čupavim, pernatim, vodenim i svim ostalim drugarima!

Novina u ovom pet shopu jeste kartica vernosti koja vam donosi određene pogodnosti prilikom sledeće kupovine. Kupovinom u minimalnom iznosu od 1000 dinara dobijate jednu šapicu, a skupljanjem istih ostvarujete popust od pet ili deset odsto, u zavisnosti od toga kako planirate svoje kupovine i kada želite da iskoristite popust.

Da bi što brže skupili šapice, očekuju vas i novi proizvodi! Give Me Paw je proširio svoju ponudu hrane, zdravih dentala, poslastica, opreme i igračaka. U ponudu je sada stigla i kvalitetna hrana nemačkog proizvođača Josera, a verujemo da će vaše kuce i mace uživati u novim i raznovrsnim ukusima.

Takođe, tu su i novi hipo i ultrahipo alergijski dentali za zdrave zube naših kuca, kao i okrepljujući Miamom napitci i pastice čak i za najprobirljive mace. Što se tiče pernatih drugara, u ponudu su stigli i ukusni štapići sa raznim ukusima i zdravim dodacima. Za sve umiljate glodare, ponudi su se pridružili dodaci sa borovnicom, jabukom i šargarepom. 

Stigle su i nove igračke, kavezi, akvarijumi, a pripreme su počele i za hladnije jesenje dane, pa u ovom pet shopu možete nabaviti i kišna odela i tople duksiće.

Dovedite svoje ljubimce da zajedno odaberete proizvode, bez obzira koje su vrste, rase, porekla, naravi i raspoloženja. Pet shop Give Me Paw želi da svi budu voljeni i srećni.

Zato u ovom pet shopu možete pronaći i humanitarnu kutiju za donacije koja je postavljena u saradnji sa Bečejskim udruženjem mladih, a u okviru akcije „Pruži šapu, budi drug“ koja, između ostalog, skuplja pomoć za bečejski azil.

Kako kažu iz pet shopa, vaše novčane donacije možete ostaviti u kutiji, a takođe možete doneti i ćebad, igračke ili hranu koje će oni dalje proslediti na pravu adresu!

Uzvratimo im beskrajnu ljubav koju nam pružaju, kvalitetnom negom i životom kakav zaslužuju. Očekujemo vas i vaše ljubimce u Pet Shopu Give Me Paw u Bečeju, Gerberovih 1.

Takođe, možete nas kontaktirati i putem Instagram profila.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име