Korona virus, covid19
Izvor: Pixabay

Na osnovu podataka dobijenih od Doma zdravlja Bečej, Štab za vanredne situacije opštine Bečej raspolaže sledećim podacima:

– U poslednja 24 časa u kovid ambulanti Doma zdravlja Bečej serološkim, takozvanim brzim testom testirano je 22 lica, od kojih je pet pozitivno na kovid – 19.

– Ukupan broj pozitivnih na kovid – 19, testiranih u kovid ambulanti Doma zdravlja Bečej na brzom testu, od početka ovog talasa epidemije u opštini Bečej je 34 lica. Građani za koje se sumnja da su bili u kontaktu sa zaraženim licima, stavljeni su u četrnaestodnevnu izolaciju, navodi se u saopštenju iz opštine Bečej.

Dvoje zaposlenih u Domu zdravlja Bečej pozitivno je korona virus, potvrdila je sinoć za portal MojBečej.rs direktorka Doma zdravlja Bečej Kosana Nešić.

-Po ko zna koji put molimo cenjene građane da se strogo pridržavaju svih mera lične zaštite, da  masku nose i preko usta i preko nosa, da često peru ruke i izbegavaju  socijalne kontakte, da  drže propisanu distancu, ali i da poštuju savete i preporuke  svojih lekara. Time će najviše pomoći prvenstveno sebi, ali i  zdravstvenom osoblju  Doma zdravlja Bečej, da zajedno  prevladamo i ovaj novi talas zaraze, navodi direktorka bečejskog Doma zdravlja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име