Zatvoreni bazen u Bečeju, ilustracija, arhiva
Zatvoreni bazen u Bečeju, ilustracija, arhiva

Zabranjuje se korišćenje zatvorenih bazena koji se nalaze u objektu Ustanove za sportsku i kulturnu aktivnost omladine Bečej „Đorđe Predin Badža“, odlučeno je juče na sednici Štaba za vanredne situacije opštine Bečej.

Za sprovođenje ove mere se zadužuje direktor Ustanove za sportsku i kulturnu aktivnost omladine Bečej „Đorđe Predin Badža“.

Mera propisana ovim zaključkom primenjuje se počev od 20. jula 2020. godine i traje dok traje opasnost od širenja zarazne bolesti kovid 19 izazvane virusom SARS-CoV-2 na teritoriji opšine Bečej.

Odeljenju za Urbanizam, građevinarstvo, komunalne poslove, saobraćaj i inspekcijski nadzor Opštinske uprave opštine Bečej nalaže se mera pojačanog nadzora nad primenom mere propisane ovim zaključkom.

Opštinski štab za vanredne situacije opštine Bečej nastaviće da prati razvoj epidemiološke situacije na području opštine Bečej, realizovaće mere Vlade Republike Srbije i drugih organa i preduzimaće potrebne mere i aktivnosti radi suzbijanja, sprečavanja i gašenja epidemije COVID-19 na teritoriji opštine Bečej, navodi se u zaključku.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име