Početkom maja kada je redakcija portala „MojBečej“ postavila pitanje koje sve poslove obavlja direktor Ustanove za sportsku i kulturnu aktivnost omladine „Đorđe Predin Badža“ Dejan Stanojev, prema zvaničnom odgovoru koji je pribavljen preko zahteva za pristup informacijama od javnog značaja, bio je na funkciji potpredsednika Saveza sportova opštine Bečej, trener Kluba malog fudbala Bečej, trener kadeta Fudbalskog kluba Bečej 1918 i sportski direktor Fudbalskog kluba Bečej 1918.

 

Takođe, Dejan Stanojev je predsednik i Fudbalskog kluba Bečej 2008, ali će prema sporazumu iz 2013, kako je navedeno u odgovoru, između tog i Fudbalskog kluba Bečej 1918. po okončanju tekuće sezone, kraj juna 2014, doći do gašenja FK Bečej 2008, tako što će se spojiti sa FK Bečej 1918.

– Svako ranije gašenje FK Bečej 2008, a pre kraja tekuće sezone, ne bi bilo svrsishodno niti u interesu mnogobrojne dece koja trenutno učestvuju u sezonskom takmičenju za imenovani klub. Po okončanju sezone, sva deca registrovana pri FK Bečej 2008 biće automatski preregistrovana u FK Bečej 1918, navodi se u odgovoru na zahtev.

U međuvremenu Stanojev, kako je rečeno, podneo je ostavku na mesto potpredsednika Saveza sportova opštine Bečej. Ostavka je do kraja maja trebalo da je konstatovana na skupštini te organizacije, o čemu portal „MojBečej“ za sada nema zvanične potvrde. U dokumentaciji koju smo dobili navedeno je i da su Ustanova za sportsku i kulturnu aktivnost omladine „Đorđe Predin Badža“, kao i imenovani direktor, u skladu sa zakonskim obavezama uputili relevantne prijave Agenciji za borbu protiv korupcije.

Inače, Dejan Stanojev bio je jedan od članova komisije koja je odlučivala o konkursu za dodelu sredstava klubovima u opštini Bečeju, saznala je redakcija portala „MojBečej“ preko zahteva za pristup informacijama od javnog značaja. Tu je komisiju 24. marta ove godine imenovao predsednik opštine Bečej Vuk Radojević, a o tome kako je novac podeljen pisali smo ranije.

Foto: Skyscrapercity

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име