U Bečej stiže novi format fudbala, sportska manifestaciju zahvaljujući kojoj će centar Bečeja ovog leta ponovo biti mesto dobre zabave, sporta i svih generacija građana iz naše opštine, ali i drugih gradova i naseljenih mesta, obećavaju organizatori.

U saradnji sa Kancelarijom za mlade opštine Bečej, Savezom sportova opštine Bečej i Turističkom organizacijom opštine Bečej, AdmiralBet 3×3 fudbalski karavan biće stacioniran u na platou ispred zgrade opštine 19. i 20. avgusta.

Na Trgu oslobođenja biće postavljen najmoderniji teren i prateća oprema, kao i FUN i CHILL zona u kojoj će moći da uživaju svi posetioci ove sportske manifestacije.

Tokom dva dana turnira biće održano takmičenje za mlađe kategorije, decu uzrasta od 8 do 16 godina, zatim za kategoriju Pro senior, koja obuhvata učesnike starije od 16 godina, kao i za veterane 40+.

-Pokretanjem ovog događaja želimo da kao lokalna samouprava dodatno oplemenimo i obogatimo ponudu sportskih manifestacija, koje se tokom godine održavaju u našoj sredini i u koje je iz godine u godinu uključuju sve veći broj dece i mladih. Ovaj sportski događaj je do sada bio odigravan u najvećim gradovima i sportsko-turističkim centrima, u Beogradu, Novom Sadu, Zlatiboru, Sremskoj Mitrovici, Leskovcu, Vrnjačkoj Banji. Od ovog leta će i mladi u Bečeju imati iste takve šanse i mogućnosti. Uveren sam će ovaj turnir postati tradicionalan, rekao je član Opštinskog veća zadužen za sport, omladinu i turizam, Dane Mandić.

Najbolji profesionalni 3×3 timovi (Pro Senior) iz cele Srbije koje će se boriti za odlazak na veliko finale AdmiralBet 3h3 Serbia Tour-a, koje će u septembru biti održano u Kragujevcu. Inače, prijavom za ovaj turnir učesnici se ne prijavljuju samo za turnir u Bečeju, nego postaju registrovani igrači ovog sporta koji je sada i zvaničan u Srbiji.

Sponzor turnira pripremio je brojne propratne aktivnosti za sve posetioce kao što su merenje jačine šuta i AdmiralBet Goal, izazov u kojem učesnici testiraju preciznost svog šuta tako što ciljaju u pozicije određene na golu, kao i AdmiralBet pikado. Broj ekipa nije ograničen, ali prijave traju do 15. avgusta.

Kotizacije za ekipe Pro senior iznose 6.000 dinara, za veterane 5.000 dinara, dok mlađe kategorije ne plaćaju kotizacije. Novčana nagrada za najbolje takmičare Pro senior kategorije je 100.000 dinara, osvajačima drugog mesta sleduje 30.000 dinara, dok će oni koji zauzmu treću poziciju na turniru dobiti 20.000 dinara. Pored toga, nagrade će biti dodeljene i najuspešnijim veteranskim ekipama, kao i učesnicima mlađih kategorija. Prijave i dodatne informacije možete dobiti na broj telefona 064/50-67-922.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име