Na pojedinačnom prvenstvu Vojvodine za mlađe kadete održanom u Bečeju u subotu 25. januara stonoteniseri bačkogradištanske Vojvodine osvojili su po jednu zlatnu i srebrnu medalju, kao i dve bronze.

 

Naslov prvaka poneo je Akoš Benke, dok je Radmila Tominjak postala vicešampionka. U igri dublova kod mlađih kadeta par Akoš Benke – Aleksandar Čokić je osvojio bronzanu medalju, kao i dubl Radmila Tominjak – Barbara Đurčik kod mlađih kadetkinja. Što se Stonoteniskog kluba Bečej tiče, Reka Bezeg je ušla među osam kadetkinja, te nakon susreta sa Radmilom Tominjak iz bačkogradištanske Vojvodine ispala iz daljeg takmičenja. Pored Bezegove, nastupila je i Lila Tobiaš, u grupnom takmičenju, dok su se kod parova Reka Bezeg i Danijela Karkušova iz Kovačice plasirale od pet do osmog mesta.

Deset Libijaca na „Kolenica kupu”

Učešće na bečejskom veteranskom nadmetanju „Kolenica kup” najavilo je i deset stonotenisera iz Libije. Boraveći u Subotici gde su na pripremama, sportisti iz ove severnoafričke države u najvećoj potiskoj opštini 9. februara nadmetaće se u apsolutnoj kategoriji.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име