Prvi vikend oktobra u Bečeju biće u znaku kulinarstva.

Organizatori „Gastro festivala“ ove godine proširuju program i posetiocima, gurmanima i sladokuscima, u Goranskom parku u  omogućuju dvodnevno uživanje u raznovrsnoj hrani, ali i muzici i drugim aktivnostima.

Entuzijasti pod okriljem Spomen kuće braća Tan kažu da je sve spremno za festival koji promoviše ukuse Vojvodine, ali i spoj tradicije i novina iz Gastronomije. Prošle godine tokom jednodnevnog festivala kroz bečejsku oazu prirode prošlo je oko 4.000 ljudi. Ove godine se očekuje i veći broj posetilaca, jer se gurmani interesuju iz različitih krajeva regiona.

„Borba čorbi“ je novina za gastro festivalski program, dok će ponovo raznovrsni mali proizvođači hrane i rukotvorci imati priliku da predstave i prodaju svoj asortiman.

Muzički program će otvoriti u subotu otvoriti čuveni bečejski bend „Sigme“, nastaviće ga bend „Folk Beat“ iz Mađarske, onda će se čuti „Banda drvena“ iz Srbobrana.  Subotički „Perpetum Mobile“ zatvara muzički program u subotu. U nedelju će se posetiocima predstaviti ovdašnji Gradski orkestar „BEUS“ i orkestar „Fokoš“.

Program festivala
Program festivala

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име