Kancelarija za mlade opštine Bečej (KZM) u saradnji sa Odbojkaškim klubom Libero u nedelju, 21. avgusta organizuje humanitarni turnir u odbojci na pesku. Mesto održava turnira je plaža Parka prirode Stara Tisa kod Bisernog ostrva u Bačkom Gradištu.

-Prijavljeno je 12 ekipa, koje su podeljene u četiri grupe. Po dve prvoplasirane prolaze u završnicu turnira, rekao nam je u ime organizatora Nemanja Jović.

Sav novčani prihod biće prosleđen za potrebe predškolske ustanove „Labud Pejović” u Bačkom Gradištu.

Nakon uspešnog humanitarnog turnira u Bečeju prošlog meseca, Kancelarija za mlade nastavlja sa odbojkaškim okupljanjima sa plemenitim ciljem.

Očekujem dobar odziv posetilaca, pa ćemo za njih postaviti montažnu tribinu sa suncobranima. Za sve učesnike je obezbeđen ručak, dodaje Nemanja Jović.

Humanitarni turnir „Trofej Bačkog Gradišta” okupiće sportiste i rekreativce iz nekoliko okolnih opština i sela i to na mestu gde su prethodne dve godine entuzijasti uređivali prostor upravo za ovakve odbojkaške i rekreativne skupove.

-Na postojeći pesak dodali smo i deset kubika dunavskog peska koji je pogodan za održavanje ovakvih turnira, zaključuje Jović.

Turnir počinje u 9 sati.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име