Svečanom sednicom i nastupom „stendap“ komičara Kancelarija za mlade opštine Bečej (KZM) obeležiće deset godina postojanja.

Sednici, koja će početi u 1. decembra u 12 sati, i na kojoj će biti predstavljen rad u deceniji postojanja, prisustvovaće, Dragan Milić, pomoćnik sekretara za sport i omladinu AP Vojvodine, Vojislav Prkosovački, zamenik generalnog sekretara Nacionalne asocijacije kancelarija za mlade, Dragan Tošić, predsednik opštine Bečej, kao i član Opštinskog veća za sport i omladinu Dejan Terzić.

U večernjim časovima, kao nastavak obeležavanja jubileja, u Gradskom pozorištu Bečej, nastupiće Neša Bridžis, jedan od najpoznatijih i najtraženijih „stendap“ komičara u Srbiji i učesnik popularne zabavne emisije „Tvoje lice zvuči poznato“.

– Pozivamo sugrađane da svojim prisustvom uveličaju događaj kojim ćemo zajedno obeležiti deceniju razvoja omladinske politike na teritoriji opštine Bečej, kaže Dane Mandić, koordinator Kancelarija za mlade opštine Bečej.

Karte za nastup Neše Bridžisa mogu se kupiti po ceni od 250 dinara u Gradskom pozorištu Bečej i u Turističkoj organizaciji opštine Bečej.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име