Svi radnici JP Pošta Srbije u Bečeju ponovo rade, potvrđeno je portalu MojBečej.rs.

Podsetimo, od petka 27. oktobra nezadovoljni radnici pošte širom opštine Bečej stupili su u obustavu rada. Broj radnika koji su obustavili rad, tokom 25 dana, varirao je, od velike većine, pa do dvojice radnika koji su danas, prema informacijama koje smo dobili, nastavili sa radom.

Poštari sa kojima smo razgovarali kažu da su „stigli na 80 odsto zahteva“ i da su relativno zadovoljni kako se sve završilo pored pritisaka kojih je bilo na raznim stranama.

Nezadovoljni radnici pošte širom Srbije pre mesec dana počeli su obustavom rada i to zbog loših uslova rada, počev od niskih primanja i do nedostatka kadrova.

Rukovodstvo JP Pošta Srbije je donelo odluku da zaposlenima dodeli 20.000 dinara jednakratne pomoći, što će se isplatiti do 25. novembra, kao i povećanje zarade od 10 odsto za novembar i još 10 odsto u januaru.

Suspenzije radnicima koji su obustavili rad biće povučene, obećalo je rukovodstvo, dok će svima biti isplaćen ceo iznos plate, kao i za dane koje su proveli u obustavi u novembru.

Inače, pojedini delovi preduzeća JP Pošta Srbije nastavljaju obustavu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име