Idén második alkalommal kerül megrendezésre Óbecsén a Születés hete rendezvénysorozat. Ebben az évben is változatos programokkal és műhelymunkákkal várják az érdeklődőket.

A Gyökerek és szárnyak szülői közösség májusban két hétvégét is a Születés hete elnevezésű rendezvénynek szentel.

Május 6-án, pénteken fél négykor Balázs Emese dúla felkészítő gondolatokat oszt meg a szülésről, ötkor anyukák osztják meg tapasztalataikat a modern mosható pelenkákról, fél hatkor pedig Komenda Renáta védőnő a gyermekágyi időszak kevésbé közismert dolgaiba avatja be a hallgatóságot. Másnap szerb nyelvű előadások lesznek, ekkor fél tíz órai kezdettel a baby bondingról, 11-kor ugyancsak a modern mosható pelenkákról lesz szó.

A következő pénteken, azaz május 13-án ismét magyar előadók lesznek a Than Emlékházban, fél négykor Balázs Emese dúla Egészséges életkezdet a gyakorlatban címmel műhelymunkát, 17 órakor Bartusz Andrea óvónő Mondóka móka címmel baba-mama foglalkozást tart, fél órával később pedig Góbor Szénási Anna és Pakai Orosz Annamária hordozási tanácsadók lesznek a kismamák segítségére tanácsaikkal.

Szombaton, május 14-én ismét szerb nyelvű programok lesznek, ekkor fél tízkor a szoptatás természetes törvényeiről, 11 órakor a kisbabák etetésével kapcsolatos ismeretekről beszélnek majd a szakemberek.

A Than Emlékházban (Than Fivérek utca 5-7.) sorra kerülő programok ingyenesek.

 

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име