Pre dva meseca kompanija Tisza Automotive otvorila je u centru Bečeja, u ulici Zoltana Čuke, jedinstveni Edukativni centar u kom, osim što organizuje obuke za buduće kolege, njeni regruteri svakodnevno, od 8 do 16 sati čekaju zainteresovane za rad sa svim neophodnim informacijama o otvorenim pozicijama i uslovima rada.

U kompaniji se, kako zaposleni kažu, ukoliko pojedinac želi, može napredovati relativno brzo, a priče koje smo čuli govore upravo u prilog tome.

U bečejskom pogonu kompanije koja se bavi proizvodnjom kablovskih snopova za autoindustriju radi oko 600 ljudi. Posla uvek ima i uvek su u potrazi za budućim kolegama. Timski duh je naročito važan za dobar radni ambijent i toga ovde ne manjka.

Nedavno je kompanija oformila poseban sektor koji se bavi unapređenjem položaja zaposlenih i njihovim zadovoljstvom tokom rada u kompaniji. Ipak, osećaju potrebu da javno govore o neosnovanim kritikama i dezinformacijama koje kruže o uslovima rada.

Pored toga, ponosni su na program za porodilje, a u prilog tome govori da činjenica da sve više porodica radi u kompaniji.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име