Vállalatunk, a Tisza Automotive szervezeti modelljét a dolgozói elégedettségen túlmenően a logisztikai átszerveződés, valamint annak folyamatos fejlesztése és adaptációja tartja fenn.

Jelenleg három településen, Zentán, Óbecsén és Nagykikindán szolgálunk munkalehetőséggel dolgozóink számára, továbbá szervezett utaztatást biztosítunk a környező helységekről.

Céges buszjárataink útvonala számos települést érint, mint Bácsföldvár, Töröktopolya, Basahíd, Óbecse, Csúrog, Elemér, Kumán, Melence, Muzslya, Törökbecse, Csikériapuszta, Szenttamás, Verbász, Nagybecskerek, Bozitópuszta, Pálmajor, Bánátnagyfalu, Csősztelek, Nagykikinda, Nákófalva, Magyarcsernye, Nagytószeg, Klári, Torontáloroszi, Szerbcsernye, Tóba, Torda és Leónamajor.

A folyamatos fejlesztés tükrében

Nagy örömünkre szolgál, hogy nemrégiben újabb, szervezett utaztatást érintő fejlesztéseket sikerült eszközölnünk, melyek reményeink szerint még egyszerűbbé teszik kollégáink számára a munkahelyük, illetve otthonuk közötti ingázást.

Az egyik ezek közül, hogy Nagykikindán október 24-től helyi, téli buszjáratok teszik kényelmesebbé a munkahelyre történő beutazást, a másik pedig, hogy október 17-től nagybecskereki dolgozóinkat is direkt buszjárat juttatja el óbecsei munkahelyükre az utazási idő lerövidülése érdekében.

Nemcsak praktikus, környezetbarát is.

Dolgozóink szervezett utaztatásában környezetbarát szemléletünk is megnyilvánul, hisz nemcsak a munkahelyük és otthonuk közötti ingázást tesszük egyszerűbbé, de csökkentjük is általa az okozható környezetterhelés mértékét: 50 ember utazik közel ugyanannyi üzemanyag által kibocsátott szennyezőanyag árán, mint amennyin 1 fő utazik, ha egyedül jár autóval.

Jelentkezz most!

Különösen megéri azoknak, akik november 18-ig adják le hozzánk jelentkezésüket, akik ugyanis így tesznek, az 50.000 RSD kezdőfizetésen felül 18.000 RSD belépési bónuszban is részesülnek.

Légy része Te is egy csapatnak, melyet a közös fejlődés és előrehaladás vezérel! Hívd munkaidőben (8-16h) a 066/8200452-es telefonszámot, vagy töltsd ki jelentkezési lapunkat az alábbi linkre kattintva.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име