Kompanija Tisza Automotive, posvećuje posebnu pažnju na različitosti i prihvatanje ravnopravnosti svojih zaposlenih. Naša zajednička misija je da stvaramo radno mesto i okruženje gde se naši zaposleni osećaju prijatno. 

U cilju podizanja motivacije i nivoa zadovoljstva zaposlenih, organizujemo razne programe. Na osnovu ankete zadovoljstva se prikupljaju ideje, predlozi i sugestije za izradu naših akcionih planova.

Graditi se može samo na snažnu osnovu

Na prvi pogled procesi rada izgledaju izuzetno komplikovani, međutim lako se savlađuju nakon perioda edukacije. Tokom teorijske obuke predstavljamo osnovnu svrhu kablovskih snopova, delove, kao i njihovo sastavljanje. Istovremeno organizujemo posetu proizvodnoj hali, gde će  nakon tri dana i uspešno položenog teorijskog testa naše nove kolege zauzeti svoje mesto.

Mentorski program za uspešnu integraciju

Naši mentori su zaduženi za obučavanje novih zaposlenih u proizvodnji. Od prvog dana, mentor vodi računa o njihovoj integraciji tokom perioda edukacije, prati njihov rad u proizvodnji, pomaže u rešavanju eventualnih problema. Ovo pojednostavljuje testiranje sposobnosti i kompetenciju budućih kolega. Stručne i iskusnije kolege im pomažu u razvijanju određenih sposobnosti, utiču na stvaranje prijatnog okruženja za napredovanje, rad, i integraciju, a samim tim imaju važnu ulogu u izgradnji organizacione kulture kompanije.

Iskustvo pokazuje da su naše nove kolege motivisani, dinamični i da prihvataju izazove novih pozicija, a mi podržavamo njihovu dugotrajnu motivaciju. 

Ravnopravnost je prirodno stanje

Jedan od ključnih elemenata zadovoljstva zaposlenih je mogućnost učenja i napredovanja. Kompanija puno ulaže u sistem nagrađivanja zaposlenih i radi na kontinuiranom usavršenju internog programa za napredovanje svojih zaposlenih. Naše kolege se mogu prijaviti na otvorene konkurse u digitalnoj formi. Tokom ličnog intervjua svi  koji se pokažu adekvatnim za oglašenu poziciju, istu i  dobijaju.

Bezbedno i organizovano

Našoj kompaniji je veoma važno da kolege stignu bezbedno u naše proizvodne pogone, obezbeđujući na ovaj način prevoz iz okolnih mesta. Time što naši zaposleni putuju organizovano, ne samo da olakšavamo putovanje između njihovog radnog mesta i kuće, već i smanjujemo nivo štetnog uticaja na životnu sredinu.

Budućnost se gradi danas

Pružamo mogućnost stvaranja finansijske sigurnosti za vreme penzije. Rešenje za jačanje odnosa sa zaposlenima je uvođenje raznih sistema za beneficije. Jedan od naših istaknutih benefita je dobrovoljni penzijski fond koju obezbeđuje kompanija Tisza Automotive.

Porodica je najvažnija podrška 

Naša kompanija otvara vrata pred mladim ženama, koje trebaju tek da osnuju porodicu. Podržavanje pozitivnih demografskih procesa, zasnivanje porodice, rađanje je za nas sasvim prirodno. Upravo zbog toga smo kreirali Tisza Mammy program, u okviru kojeg svaka majka dobija jednokratnu novčanu pomoć od kompanije, u iznosu od 15.000 dinara nakon porođaja.

Budi i Ti deo našeg tima!

Ukoliko želiš da radiš u prijatnom radnom okruženju, gde je omogućeno dugoročno zaposlenje, razvoj i napredovanje, pozovi 066/8200452 ili popuni naš prijavni list klikom na link.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име