Naša kompanija, Tisza Automotive održava organizacioni model u cilju podržavanja zadovoljstva svojih zaposlenih, reorganizacije svoje logistike, kao i njen kontinuirani razvoj za prilagođavanje.

Trenutno, proizvodnja se odvija u tri proizvodna pogona – u Senti, Bečeju i u Kikindi, a firma obezbeđuje organizovan prevoz iz okolnih mesta.

Naše autobuske linije obuhvataju brojna naselja, kao što su Bačko Gradište, Banatska Topola, Bašaid, Bečej, Čurug, Elemir, Kumane, Melenci, Mužlja, Novi Bečej, Radičević, Srbobran, Vrbas, Zrenjanin, Aleksandrovo, Banatsko Karađorđevo, Banatsko Veliko Selo, Čestereg, Kikinda, Nakovo, Nova Crnja, Novi Kozarci, Radojevo, Rusko Selo, Srpska Crnja, Toba, Torda, Vojvoda Stepa.

U cilju kontinuiranog razvoja

Veliko zadovoljsvo nam je što smo uspeli da proširimo naše autobuske linije i do lokalnih polazaka u Kikindi. Organizovani lokalni polasci će olakšati putovanje našim kolegama od nijhovih domova do radnog mesta.

Udobniji lokalni polasci u Kikindi pokrenuti su od 24. oktobra, takođe od 17. oktobra naši zaposleni iz Zrenjanina imaju mogućnosti putovanja direktnom linijom do proizvodnog pogona u Bečeju, kako bi se skratilo vreme putovanja.

Nije samo praktično, već i ekološki prihvatljivo

Kompanija Tisza Automotive veliku pažnju usmeruje na održavanje naše životne sredine, što se pokazuje i u organizovanim putovanjem njegovih zaposlenih. Samim tim se olakšava putovanje od radnog mesta do kuće i smanjuje se nivo štetnog uticaja na životnu sredinu. 50 ljudi putuje po ceni gotovo iste količine zagađivača, koje emituje gorivo ukoliko putuje 1 osoba sa automobilom.

Prijavi se sada!

Oni, koji se prijave do 18. novembra, pored 50.000 dinara početne plate sleduje im bonus dobrodošlice u iznosu od 18.000 dinara.

Budi i ti deo našeg tima, gde zajedničkim razvojem napredujemo! Pozovi broj 066/8200452 ili popuni naš formular za prijavu klikom na link.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име