Pored restoranskog menija, raznovrsnog menija sa keteringom za svadbe, rođendane, mature, poslovne i druge susrete, Restoran sa smeštajem „Zlatna obala“ u Bečeju prepoznatljiv je i po svojoj nedeljnoj ponudi dva različita menija – Dnevni meni i Meni gotova jela!

Meni Gotova jela su isključivo kuvani obroci, oni „na kašiku“, sa porcijama od 250g, uz salatu, po ceni od 250 dinara. Dnevni meni je u ponudi po ceni od 500 dinara. Čine ga obroci od 200g mesa, 200g priloga, uz supu ili čorbu i salatu svaki dan! Gotova jela i Dnevni meni na raspolaganju su radnim danima, u periodu od 12 do 16 časova. „Zlatna obala“ nudi mogućnost obedovanja u samom restoranu ili za poneti – u zavisnosti od Vašeg vremena i raspoloženja!

Meni u restoranu nudi doručak u vidu raznih vrsta omleta, kajgane, burito, tortilja, klub sendviči. Od jela po porudžbini, najpopularnija je pileća salata sa narom, zatim svinjski medaljoni u vinu, pikantni sote i riba. Restoran nudi i druge vrste jela i mesa, supe, čorbe, priloge i salate. Pored klasičnih palačinki, ovde možete uživati u bogatom ukusu palačinke Zlatna obala, kao i u egzotičnim ukusima Hawaii, Švarcvald, Ananas i drugih vrsta palačinki.

Svi obroci se spremaju u samom restoranu. Politika nabavke namirnica prednost daje lokalnim proizvođačima mesa, povrća i voća, zbog čega su obroci sveži, a sastojci bečejski. Kuhinja restorana je domaća, savršeni spoj Istoka i Zapada, često pod mentorstvom visokoobrazovanih gastronoma. Opremljena po najvišim standardima, kuhinja raspolaže konvekcijskim pećima, zahvaljujući kojima se hrana priprema uz očuvanje nutritivnih sastojaka obroka, a uz minimalnu potrošnju ulja i masti. Majstori u kuhinji su mladi, ali iskusni kuvari koji za Vas, svake nedelje, kreiraju jedan od najpovoljnijih menija u gradu – uverite se i sami!

Restoran sa smeštajem ’’Zlatna obala’’ nalazi se na adresi Zelena 2 u Bečeju, a možete ga kontaktirati putem:

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име