Početkom 2021. godine TopTherm doo je proširio svoj portfolio izgradnjom solarnih elektrana za domaćinstva i industrijske objekte. Na ovaj korak podstakao nas je tada prihvaćen novi Zakon o obnovljivim izvorima energije.

Duboko smo uvereni da ovim doprinosimo zaštiti životne sredine, jer omogućujemo svojim korisnicima da deo svojih potreba za energijom podmire samostalnom proizvodnjom, bez korišćenja električne energije iz distributivnog sistema, proizvedene u termoelektranama, jednim od najvećih emitera CO2 u atmosferu.

Formirali smo tim za projektovanje i izgradnju solarnih sistema ključ u ruke, pod nazivom „ČisteEnergije“. Želeli smo da vam, čim pročitate naše ime, odmah bude jasno čime se bavimo i koji su nam ciljevi. U ovoj oblasti poslovanja smo razvili veoma uspešan partnerski odnos sa dipl. inž. elektrotehnike, gospodinom Jožefom Nojšteterom iz firme Neltech doo, koji je stručno, tehničko i odgovorno lice za izgradnju naših solarnih elektrana, dok TopTherm doo obezbeđuje finansijsku stabilnost, kao i administrativnu i logističku podršku svakom projektu. 

Naš tim vam nudi pomoć i podršku na svakom koraku i kompletno administrativno-tehničko rešenje, od ishodovanja dozvola do statusa kupac-proizvođač. Investiranjem u odgovarajuće softvere obezbeđujemo svojim klijentima proračun očekivane proizvedene električne energije na osnovu potencijala sunčevog zračenja na datoj lokaciji, na osnovu kojeg lako možemo odrediti vrednost investicije kao i period otplate.

Koristimo svetski renomirane Astronergy solarne panele i Huawei invertore. Naš odabir nije slučajan. Uložili smo mnogo vremena i truda u istraživanje svetskog tržišta proizvođača opreme za solarne elektrane i odabrali one koji nude vrhunski kvalitetno i pouzdano rešenje uz prihvatljivu cenu, što je veoma bitan faktor na našem tržištu. Solarni paneli imaju dvanaestogodišnju garanciju na mehanička oštećenja i čak dvadesetčetvorogodišnju garanciju na linearnu promenu kapaciteta, dok Huawei invertori imaju desetogodišnju garanciju.

Izgradnju sopstvene elektrane preporučujemo prvenstveno privrednicima i domaćinstvima čija potrošnja ulazi u takozvanu crvenu zonu, ali i svima onima koji zaštitu i očuvanje životne sredine vide našim očima i pridaju joj isti značaj. Posedujemo sopstveni magacin u Bečeju, i veliki deo opreme držimo na lageru, kako bismo mogli obezbediti što kraći rok isporuke. Sama izgradnja solarne elektrane traje svega 4-5 dana, tako da nakon ishodovanja potrebne dokumentacije u najkraćem mogućem roku postajete vlasnik i korisnik solarne elektrane.

Pozovite nas već danas na broj telefona 063/522-059 (Arpad Balog) ili 063/104-8480 (Jožef Neustadter). Više o firmi pročitajte putem linka.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име