Predsednik opštine Bečej Dragan Tošić je sa saradnicima danas (1. septembar) podelio „prvarice“ i prigodne pakete svim đacima prvog razreda osnovnih škola u opštini Bečej.

Tošić je sa Svetlanom Vuletić, članicom Opštinskog veća za obrazovanje, upravu i propise, posetio OŠ „Zdravko Gložanski“, OŠ „Sever Đurkić“ i OŠ „Petefi Šandor“ u Bečeju.
Dalila Dujaković, zamenica predsednika opštine Bečej i Eržebet Kinka, zamenica predsednika Skupštine opštine Bečej, pakete su podelili đacima u OŠ „Šamu Mihalj“ u Bečeju, u ŠOSO „Bratstvo (Dositejeva ulica) i OŠ „Šamu Mihalj“ u Bačkom Petrovom Selu.
Dragan Kovačev, član Opštinskog veća za privredu, zaštitu životne sredine i komunalne poslove i Čaba Štefaniga, član Opštinskog veća za kulturu, civilne organizacije i regionalnu saradnju, Prvarice su podelili đacima prvacima u OŠ „Svetozar Marković“ u Bačkom Gradištu i u OŠ „Petefi Šandor“ u Mileševu i Drljanu.

vuletickaf

U opštini Bečej u prvi razred osnovne škole danas kreće oko 380 dece, što je blizu 50 više u odnosu na lane. Lokalna samouprava je i ove godine obezbedila poklon vreće sa prvaricama na dva jezika, mađarskom i srpskom, sveske sa logom opštine Bečej, flomastere, drvene bojice, olovke i gumice, dok su ovog puta izostali saobraćajni prsluci.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име