Ferenc Tot
Ferenc Tot

-Na lokalnom nivou nema velike politike, već da su, pre svega, zastupljene teme koje se tiču boljeg i kvalitetnijeg života u opštini Bečej, navodi u saopštenju predsednik Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Bečej Ferenc Tot.

On je povodom ulaska u vladajuću koaliciju u opštini Bečej istakao da je za tu odluku presudio interes opštine i mogućnost zajedničkog rešavanja problema na lokalnom nivou. Naime, Tot je od 16. oktobra angažovan u kabinetu predsednika opštine, a zadužen je za oblast demografije i populacione politike.

– Svesni smo činjenice da slede veliki rezovi i veliki problemi koji moraju da se rešavaju. U cilju ostvarenja investicija koja opština traži dogodine će se započeti sa prvim koracima na kapitalnim projektima – poput kanalizacije u Bečeju i fabrike vode u Bačkom Gradištu, Bačkom Petrovom Selu i Radičeviću. Baš u tom smislu smatrali smo da mi kao Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) treba da u tome učestvujemo. Program koji je ponuđen je program svih građana opštine Bečej i lako smo se dogovorili o saradnjii i zato će Liga socijaldemokrata Vojvodine( LSV) na sednici Skupštine opštine Bečej podržati budžet za 2021. godinu, zaključeno je u saopštenju.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име