Manifestacija „Cvetna pijaca“, svojevrsni vesnik proleća u Bečeju u organizaciji Udruženja građana „Biber“, biće upriličena od petka 27. do nedelje 29. marta.

 

Bečejci, naviknuti na ovu tradicionalnu manifestaciju, nadaju se velikom interesovanja izlagača, među kojima najviše proizvođača cveća. Na osmoj po redu manifestaciji, pored proizvođača cveća i sadnog materijala, posetiocima će se predstaviti stare zanatlije i rukotvorci iz Subotice, Novog Sada, Bečeja, Sente, Srbobrana, Čuruga, Sremskih Karlovaca, Kaća, te Užica i drugih gradova.

Štandovi će biti postavljeni, sva tri dana, od 8 do 19 sati, a posetioce očekuju širok spektar proizvoda.

To su: proizvodi od meda, domaće vino, suhomesnati proizvodi od mangulice, tradicionalni truba kolač, štrudle, domaći sapuni i prirodna kozmetika, heklani nakit, ručno pravljeni nakit od poludragog kamenja, krpare, saksije za cveće i eko – suvenirima. Organizator, zajedno sa partnerima, pripremiće i druge interesantne sadržaje.

Uskoro ćemo objaviti detaljnije informacije, kao i program i satnicu, a, do tada, izlagači sva pojašnjenja u vezi sa načinom konkurisanja mogu dobiti na biber.pepper@gmail.com.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име