Izvor: Pixabay

Na osnovu podataka dobijenih od Doma zdravlja Bečej, Štab za vanredne situacije opštine Bečej raspolaže sledećim podacima:

– U poslednja 24 časa, u kovid ambulanti Doma zdravlja Bečej testirano je serološkim – brzim testom 18 osoba, od kojih je troje pozitivno na kovid – 19.

– Ukupan broj pozitivnih na kovid – 19, testiranih u kovid ambulanti Doma zdravlja Bečej na brzom testu, od početka ovog talasa epidemije u opštini Bečej je 92.

– U poslednja 24 časa pristiglo je 14 rezultatata PCR testa od Instituta za javno zdravlje Vojvodine, od kojih je 12 osoba pozitivno, a dve negativne na kovid – 19.

– U poslednja 24 časa nijedno lice nije upućeno na hospitalizaciju.

– Građani za koje se sumnja da su zaraženi kao i lica za koje se sumnja da su bili u kontaktu sa zaraženim licima, stavljeni su u četrnaestodnevnu izolaciju, navodi se u saopštenju Štaba za vanredne situacije opštine Bečej.

 

Podsetimo, od 28. jula je u kovid ambulanti Doma zdravlja Bečej moguće obaviti PCR testiranje, ali samo za one čiji je serološki test pozitivan, dok se na samostalni zahtev takvi testovi obavljaju u Institutu za javno zdravlje Vojvodine.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име