Vlada Autonomne pokrajine Vojvodine je u proteklih godinu i po dana uložila 300 miliona dinara u projekte u opštini Bečej, saopštio je danas novinarima Đorđe Milićević, potpredsednik Pokrajinske vlade.

On je danas sa saradnicima posetio opštinu Bečej gde je obišao Dositejevu ulicu i sportski centar.

Na sastanku je bilo reči i o geotermalnoj bušotini koja je u vlasništvu opštine Bečej i koja bi trebalo da bude deo projekta buduće bečejske banje.

Nastavak prekinutih radova u Dositejevoj biće 1. februara, rekao je Dragan Tošić, predsednik opštine Bečej. Kada se rekonstrukcija jedne od centralnih ulica u Bečeju završi, počeće izgradnja kružnog toka na trgu Čilag.

Opština će konkurisati za novac za sanaciju krova sportskog centra, čija je procenjena vrednost između 33 i 35 miliona dinara, i to neće biti jedini projekat kod trenutno otvorenih poziva u Upravi za kapitalna ulaganja.

Milićević je rekao novinarima da veruje da će pokrajinska vlada moći novčano da podrži sve projekte o kojima je bilo reči na današnjem sastanku u Bečeju.

 

Više u TV prilogu

3 KOMENTARA

    • Мислите да они знају све шта кажу, важно је користити што више страних речи а дали им је место где су употребљене е то није битно.

  1. Bla, bla, bla i ŠTA STE KONAČNO REKLI GOSPODO BIVŠI I SADAŠNJI….NIŠTA po običaju. Pokrajinac u Martu a naš u Februaru ko ovde laže? A prisutni gospodin Stanojev, bolje da vodi računa o toploti vode i vazduha u zatvorenom bazenu (neprijatno je za kupanje), nego što gospoda iz „Termalca“ uzimaju toplu vodu na uštrb centra. Samo me interesuje ko je u dilu?

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име