Bečejsko udruženje mladih i ove godine, po četvrti put, organizuje tribinu o visokom obrazovanju „Misli na vreme, pametno biraj“! Tribina će se održati u petak, 11. aprila sa početkom u 17 sati u Kreativnom centru Gradskog pozorišta Bečej (bivši Libero).

Cilj ove tribine jeste da bečejski studenti vama, srednjoškolcima, približe mogućnosti visokog obrazovanja i studentskog života, ali na pristupačan i zanimljiv način. Na početku tribine biće prikazana prezentacija o Bolonjskom sistemu sa vrlo „plastičnim” informacijama, koje maturantima niko ne predstavi do početka nastave na fakultetima. Pričaće se o tome šta znače ESPB bodovi, šta sve ulazi u ocenu, kakve su studentske razmene, govoriće se o stipendijama, studentskim popustima, izbornim predmetima, master studijama…

Nakon uvodnog dela zainteresovani će, kroz opuštenu diskusiju, moći da razgovaraju sa studentima fakulteta koji ih interesuju.

Na tribini će govoriti studenti fakulteta koji su, prema anketi, najpopularniji među generacijom ’95. godišta, a to su: Poljoprivredni fakultet, Ekonomski, Pravni, Filozofski, Medicinski, Tehnološki, DIF, Fakultet tehničkih nauka, Visoka poslovna i Visoka tehnička škola.

Ova tribina je prilika da o fakultetima i studijama generalno pitate sve ono što ne možete da saznate putem internet ili na konsultacijama zato vas očekujemo vas u petak u 17 časova! 

EVENT FACEBOOK

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име