Ukupno 135 đaka četiri srednje škole u Bečeju sinoć (20. jun) je na svečanosti u Gradskom pozorištu Bečej dobilo diplome i simbolične nagrada i to za rad i postignute rezultate u školskoj godini koja je na izmaku.

Vukovu diplomu tokom školovanja zaslužilo je 35 učenika srednjih škola, među njima je 21 iz Gimnazije Bečej. Đaci generacije ove godine su: učenik gimnazije Čongor Hegediš, Tehničke škole Nemanja Miković, Ekonomsko – trgovinske škole Ela Martič, kao i Jovan Dreksa iz Škole za osnovno i srednje obrazovanje „Bratstvo“. Puna sala bečejskog pozorišta pozdravila je zapaženi uspeh mladih ljudi, a prigodnim govorom u okviru umetničko – zabavnog programa u ime lokalne samouprave obratili su im se Eržebet Kinka, zamenica predsednika Skupštine opštine Bečej, članovi opštinskog veća Svetlana Vuletić i Čaba Štefaniga. Najbolji među najboljima zahvalni su za priznanja koje su im škole dale, ali su svesni činjenice da period kada treba da se pokažu i dokažu tek predstoji.

Zahvalan sam školi što sam ja izabran za đaka generacije. To znači da su prepoznali moj trud i rad tokom školovanja i u okviru vannastavnih aktivnosti, rekao nam je đak generacije u Tehničkoj školi Bečej Nemanja Miković.

Učenici osnovnih škola sa teritorije opštine Bečej danas su dobli nagrade. Njih 165 dobilo je simbolične poklone od bečejske opštine. Ove godine Vukovu diplomu za vredan rad i zalaganje tokom osmogodišnjeg školovanja dobilo je 45 đaka.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име